Mas Visscher

Mas Visscher

Mas Visscher heeft meer dan 20 jaar ervaring als extern organisatieadviseur, trainer en coach in profit en non-profit organisaties. Zij heeft een achtergrond als Pedagoog en Andragoog en volgde specialisaties op het gebied van team-coaching, leiderschap, conflicthantering en onderhandelen in Nederland en India.
Daarnaast volgde zij een opleiding Gestalttherapie, Enneagramwerk bij Don Riso en Russ Hudson, opleidingen voor Familie- en Organisatieopstelingen en NLP. Jarenlange ervaring met meditatie.

Profiel

Ik ben een krachtig, doortastend, eigenzinnig mens met een groot hart.
Voor mij is het heel belangrijk om te leven met bewustzijn, vanuit liefde en met aandacht.
Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt en motiveert.
Ik kan in mijn werk goed balanceren tussen nabijheid en afstand. Verder ben ik zeer inlevend en resultaatgericht. Organisaties zie ik als levende systemen, die uitermate boeiend en frustrerend kunnen zijn. Ik ben praktisch, reflecterend en actief en kan ook loslaten en dingen laten zijn zoals ze zijn. Ik kan mensen in beweging krijgen, motiveren en inspireren en heb respect voor weerstand.
Als essentieel voor ontwikkeling en groei ervaar ik een ‘open mind’, moed en de liefde voor het leven zelf. Meditatie en afstand kunnen nemen intensiveren dit proces.

Bekijk ook eventueel naar mijn LinkedIn profiel.

terug naar Wie zijn Wij