Workshops plaatje

Workshops

Kyo biedt verschillende workshops:

Strategisch beïnvloeden

Deze dag onderzoek je hoe je je mogelijkheden, verbaal en non verbaal kunt vergroten om vanuit authenticiteit effectiever invloed uit te oefenen. We maken gebruik van allerlei technieken en werkvormen die creatief zijn.

Leidinggeven

Als leidinggevende en medewerker zit je in de positie waarin je stuurt en volgt. Deze positie hebben onder meer te maken met het inzetten van subtiele kracht om je doel te bereiken en het kunnen mee bewegen met de ander. Samen in hetzelfde spoor blijven is belangrijk. In deze dag leer je effectiever te sturen en te volgen. We maken gebruik van een danstechniek. Sommige deelnemers denken dat ze “niet kunnen dansen”.
Onze ervaring is dat je meer kunt dan je denkt!

Enneagram

Hoe komt het dat je met steeds met dezelfde personen botst of juist goed op kunt schieten? Wat zijn de basis drijfveren in je leven? Met deze oude wijsheid van het Enneagram krijg je een diep inzicht in jezelf en anderen. Meer begrip levert meer tolerantie en zelfs acceptatie op waardoor je effectiever kunt (samen)werken en meer bevredigende relaties aan kunt gaan.

Aanwezig zijn

Leer het verschil te maken tussen waarnemen en interpreteren. Je kunt in de wereld zijn zonder zelf alles in te kleuren vanuit je eigen condities. Leer in het moment te zijn en te voelen hoe het is om aanwezig te zijn in het hier en nu zonder je energie te verspillen aan gedachtespinsels en films in je hoofd. Voel wat het echt is om ruimte in te nemen door er alleen maar te zijn. De winst is meer rust, meer ontspanning, meer vitaliteit en meer creativiteit.

Organisatieopstellingen

Alle workshops kunnen gevolgd worden door medewerkers en leidinggevenden.
De duur varieert van een of twee dagen
Een workshop of het thema van een workshop kan onderdeel uitmaken van een ontwikkeltraject en of een training.