Myra Ex

Myra Ex

Myra Ex heeft ervaring als trainer, coach, therapeut en natuurgeneeskundige in zowel externe organisaties als eigen praktijk.
Haar achtergrond is divers, naast Andragogiek (1987) ook opleidingen voor Gestalt- en lichaamsgerichte therapie; als coach voor Enneagramwerk en familie (organisatie)opstellingen, Transactionele Analyse en natuurgeneeskunde (Kirlian-fotografie, Kleurenpunctuur).

Profiel

Ik ben een sterk invoelend mens, afgaand op een scherp ontwikkelde intuïtie en waarneming, waarbij ik mijn analytisch vermogen en doeltreffendheid (als boogschutter) niet schuw. De werkrelatie kan ik inzetten als fundamenteel onderdeel van het proces om diepte te geven aan de interactie. Ik ben in staat om niveaus van Zijn te helpen ontdekken en de betekenis daarvan met betrekking tot problemen/vragen te verhelderen, altijd op zoek naar de essentie. Feedback geven kan ik indringend en liefdevol.
Ik durf buiten (denk) kaders te treden. Ik ben zeer geïnspireerd door de mogelijkheid ons bewustzijn te ontwikkelen waarbij bereidheid en openheid, authenticiteit en onderscheidingsvermogen een essentiële rol spelen.

terug naar Wie zijn Wij